Consiliul Local Valu lui Traian, convocat în ședință extraordinară în data de 5 octombrie

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Local Valu lui Traian a fost convocat în ședință extraordinară în data de 5 octombrie.

Primarul comunei Valu lui Traian  Florin Mitroi, convoacă şedinţă extraordinară de îndată  Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 5 octombrie, ora 12.00. Întrunirea va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul  ordinii de  zi  este  compus din urmatoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre pentru completarea  H.C.L. nr.108/21.04.2022  privind aprobarea participării în cadrul proiectului “Achiziția de autobuze cu emisii de carbon scăzute, destinate transportului public și crearea infrastructurii aferente”, de aprobare a notei de fundamentare a investiției, a cheltuielilor legate de proiect, precum şi de aprobare a acordului de parteneriat.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2022, aprobat  prin  H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării în cadrul proiectului “Achiziția de autobuze cu emisii de carbon scăzute, cu lungimea de 10 m, destinate transportului public și crearea infrastructurii aferente”, de aprobare a notei de fundamentare a investiției, a cheltuielilor legate de proiect, precum şi de aprobare a acordului de parteneriat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*