Consultații gratuite în Valu lui Traian pentru depistarea tuberculozei  

medic, stetoscop, consultatie, doctor
FOTO Pixabay.com

Primăria Valu lui Traian îi invită pe locuitorii comunei să participe la programul „Abordarea provocărilor sistemului de sănătate privind controlul tuberculozei în România“ – prin DSP Constanța.

“În conformitate cu Ord. MS. 3326/2022, se desfășoară o acțiune de depistare activă a tuberculozei având ca scop identificarea precoce a cazurilor posibile de tuberculoză din populație și direcționarea lor către dispensarele TB pentru investigații și tratament.

Acțiunea va avea loc pe data de 01.02.2023, la Căminul Cultural din Valea Seacă, începând cu ora 10.00, unde participanții vor fi examinați de către o echipă medicală și se vor face recoltări de spută.

Toate serviciile sunt gratuite”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*