Doi tineri din Valu lui Traian au fost prinși de polițiști după ce au furat scule electrice dintr-o locuință din Tuzla. Prejudiciul este de 50.000 de lei

Polițiștii au pus în aplicare mandatul de arestare. FOTO Arhivă
E nevoie de mai multe cătușe în Valu lui Traian? FOTO Arhivă

Doi tineri din Valu lui Traian au fost prinși de polițiști după ce au furat scule electrice dintr-o locuință din Tuzla, iar prejudiciul se ridică la 50.000 de lei.

La data de 21 decembrie, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21 decembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința pe care o deține, în construcție, din comuna Tuzla, de unde ar fi sustras aproximativ 50 de scule electrice, de diferite mărci și modele (polizoare unghiulare, bormașini, ferăstraie fixe și mobile, șurubelnițe electrice, etc.).

Valoarea estimată a prejudiciului este de aproximativ 50.000 de lei.

Totodată, în dauna aceleiași părți vătămate, în condiții similare, a mai fost înregistrat un dosar penal privind furtul de scule electrice, de către autori necunoscuți, comis în noaptea de 10/11 decembrie.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificați autorii celor două infracțiuni, fiind vorba despre 2 bărbați, de 21, respectiv 26 de ani, din comuna Valu lui Traian.

De asemenea, polițiștii au recuperat 49 de scule electrice, care au fost recunoscute de către partea vătămată ca fiind dintre cele sustrase. Bunurile au fost predate proprietarului.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, bărbații urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*