Pieton în vârstă de 82 de ani, accidentat grav în Valu lui Traian

Ambulanță. FOTO Facebook Serviciul Județean Ambulanță Constanța

Un pieton în vârstă de 82 de ani a fost accidentat grav duminică, în comuna Valu lui Traian.

Polițiștii au anunțat că duminică, în jurul orei 9.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3, în localitatea Valu lui Traian.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de  21 de ani, și un pieton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, un bărbat de 82 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*