Femeie de 37 de ani, rănită într-un accident rutier în care au fost implicate trei mașini, în Valu lui Traian

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O femeie  de 37 de ani a fost rănită joi, într-un accident rutier în care au fost implicate trei mașini. Evenimentul rutier a avut loc în comuna Valu lui Traian.

Poliţiştii constănțeni au fost sesizaţi joi, cu privire la faptul că pe DN3, în localitatea Valu lui Traian, a avut loc un accident rutier.

“Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 32, respectiv 35 de ani. În urma coliziunii, cele două autoturisme au fost proiectate într-un alt vehicul care se afla oprit”, a anunțat IPJ Constanța.

În urma accidentului a fost rănită ușor o pasageră în vârstă de 37 de ani.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*