Florin Mitroi, ultimul mesaj pentru vălureni în calitate de edil. El le cere cetățenilor să o sprijine pe Iulia Iurea să devină noul primar pentru ca localitatea să fie gospodărită la fel de bine

Florin Mitroi și Iulia Iurea

Florin Mitroi a transmis un ultim mesaj pentru vălureni în calitate de edil și le cere cetățenilor să o sprijine pe Iulia Iurea să devină noul primar pentru ca localitatea să fie gospodărită la fel de bine.

Florin Mitroi a trimis o scrisoare către locuitorii comunei Valu lui Traian.

„Dragul meu vălurean,

Prin intermediul acestei scrisori, intru în casa dumneavoastră pentru ultima dată în calitate de primar. Voi rămâne în continuare vălurean alături de dvs și voi depune eforturi pentru dezvoltarea localității dacă voi câștiga alegerile pentru președinția Consiliului Județean Constanța, însă cariera de primar se încheie aici. Am parcurs împreună ultimii 20 de ani, umăr la umăr, dezvoltând împreună localitatea. Fără sprijinul cetățenilor nu aș fi reușit, așadar este meritul fiecăruia dintre noi în egală măsură. Astăzi vă scriu pentru a vă cere ajutorul. Am muncit atât de mult să dezvolt comuna noastră și am pus atât de mult suflet, încât nu concep să nu fie în continuare gospodărită la fel de bine”, a spus Florin Mitroi.

El a vorbit și despre proiectele aflate în curs de implementare în comună.

„Mai sunt încă multe proiecte în curs la Valu lui Traian. Avem deja finanțări aprobate pentru centrul de colectare deșeuri, sisteme inteligente de iluminat, liceu, extindere rețea de gaz, apă și canalizare, modernizare rutieră și multe altele. Dincolo de acestea, mai avem și în derulare deja proiecte ce vizează construirea de școli și grădinițe, eficientizare energetică, introducere rețele de utilități, construire complex sportiv, etc. În spatele acestor proiecte a stat o muncă de echipă, o echipă condusă de actualul viceprimar, Iurea Iulia. Absolut toate fondurile atrase în comună, în total peste 300 milioane de euro, au fost atrase pe proiecte coordonate de ea. Singurul motiv pentru care nu o includ în echipa pentru Consiliul Județean, deși ne sunt necesari astfel de profesioniști și acolo, este faptul că iubesc atât de mult vălurenii și sunt conștient că binele acestora depinde de ea” – Florin Mitroi.

Primarul vorbește și despre cât de important este pentru comunitate un om care să stie cum se atrag fondurile.

„Dincolo de speculații și săgeți electorale, realitatea este că avem nevoie de un primar care știe care sunt etapele unui proiect, cum se atrag fondurile, cum să gestioneze ce este deja în curs și care sunt nevoile comunității. Ne aflăm într-un punct crucial, se finalizează lucrările subterane, se reabilitează trama stradală și se măresc spațiile verzi. În sfârșit, vine perioada dedicată modalităților de petrecere a timpului liber, înfrumusețării și atragerii de investitori. Am muncit cu toții pentru a ajunge aici, umăr la umăr, și am nevoie să îmi oferiți în continuare încrederea dvs păstrând la primărie echipa care a făcut totul posibil.

Ați avut încredere în mine 20 de ani și nu am dezamăgit. Aveți în continuare și nu veți fi dezamăgiți! Nu las comuna de izbeliște, voi rămâne în continuare implicat și voi lupta să atrag fonduri! Dar pentru asta am nevoie mai întâi de sprijinul dvs, am nevoie de forța pe care doar cetățenii o pot da unui lider, am nevoie de susținere și încredere. În schimbul acestora, garantez continuarea dezvoltării comunei și a întregului județ! Împreună, am făcut comuna cunoscută la nivel de țară. Am fost nominalizați ca fiind localitatea cu cea mai accelerată dezvoltare din țară. Împreună suntem o forță și am dovedit-o! Să nu ne lăsăm dezbinați! Profit de ocazie și închei prin a vă ura sărbători liniștite, un Paște Luminat și să vă bucurați de toți cei dragi alături!” – Florin Mitroi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*