FOTO Excursie de colecție pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Valu lui Traian 

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Valu lui Traian, vizită în București. FOTO Școala Gimnazială Nr.1 Valu lui Traian

Duminică, 12 februarie, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Valu lui Traian au avut prilejul de a vizita, alături de profesoara Mihaela Acsân și de contabila Rodica Marinescu, două obiective inedite din București: Choco Museum și Țiriac Collection.

După ce au aflat istoria arborelui de cacao și a ciocolatei, elevii s-au putut delecta, în salonul muzeului de ciocolată, cu o expoziție originală de statuete comestibile, au aflat cum se prepară dulcele copilăriei și ce rol are el în momentele semnificative din viața noastră.

Pentru ca experiența să fie completă, elevii au jucat rolul artizanilor și au decorat, în cadrul unui atelier interactiv, mini tablouri din ciocolată care să le reprezinte personalitatea și creativitatea.

O altă activitate pe care elevii nu o vor uita prea curând este vizita la Țiriac Collection, prima colecție personală de vehicule si motociclete, fiecare cu istoria lui fascinantă, cel mai “batrân” fiind născut abia în 1899. Impresionanta galerie cuprinde aproximativ 180 de piese ale omului de afaceri Ion Țiriac, printre care și cele 6 Rolls Royce Phantom clasice produse până în anul 1972.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*