RAJA începe executarea sondajelor pentru identificarea rețelelor subterane

Sediul RAJA din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Sediul RAJA din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a anunțat că RAJA începe executarea sondajelor pentru identificarea rețelelor subterane.

“S.C. RAJA S.A. începe azi executarea sondajelor pentru identificarea rețelelor subterane din zona, iar de mâine vor începe lucrările în vederea montării conductelor de canalizare pe Str. Murfatlar, porțiunea cuprinsă de la Piața Agroalimentară spre Str. Haltei. Din acest motiv traficul va fi blocat până la finalizarea lucrărilor”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*