FOTO Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Valu lui Traian au ghiozdane mai ușoare, începând din această lună

FOTO Școala gimnazială numărul 1 Valu lui Traian

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Valu lui Traian au ghiozdane mai ușoare, începând din această lună, după ce în fiecare sală de clasă a fost montat un mobilier special pentru depozitarea manualelor școlare. Astfel, acestea sunt la îndemâna elevilor, în timpul orelor de curs.

De asemenea, acasă, elevii vor avea acces la manualele digitale, de pe tabletele primite în cadrul proiectulului Primăriei Valu lui Traian “Îmbunătățirea infrastructurii TIC destinată educației la nivelul unităților școlare din Comuna Valu lui Traian, în scopul îmbunătățirii procesului de Educație și reducerii riscurilor de infectare a elevilor cu coronavirusul SARSCoV-2”.

“Proiectul face parte din Programul Operațional Competitivitate și are ca scop principal facilitarea procesului de învațare prin dotarea școlilor cu tablete pentru fiecare elev, asigurându-se, astfel, accesul nemijlocit la informație, reducerea absenteismului și creșterea gradului de atractivitate a activităților de învățare.

Conducerea școlii mulțumește părinților care, în vacanța de iarnă, au răspuns solicitării și au contribuit la asamblarea și montarea dulapurilor pentru depozitarea manualelor școlare în clase”, a anunțat conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 1 Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*