FOTO Incendiu de vegetație uscată în zona F. Focul a fost stins

Incendiu de vegetație uscată. FOTO Primăria Valu lui Traian

Un incendiu de vegetație uscată s-a petrecut astăzi în zona F din Valu lui Traian, iar focul a fost stins în urma unei mobilizări exemplare a localnicilor și autorităților.

„Incendiul de astăzi din zona F este dovada vie că noi, cu toții, răspundem de siguranța noastră. De la o simplă sticlă aruncată într-un câmp cu vegetație uscată pot arde zeci de case.

Apelăm la cetățeni să fie responsabili și să nu arunce la întâmplare sticle, mucuri de țigară, brichete sau alte surse de foc.

Îi felicităm și le mulțumim celor care au luptat cu flăcările! În condițiile în care pompierii nu erau disponibili din cauza incendiului de proporții de la Poarta Albă, intervenția angajaților Gospodăriei Comunale Valu lui Traian, Raja SA și a locuitorilor din zonă a fost decisivă” – Primăria Valu lui Traian.

De asemenea, pentru stingerea focului a intervenit și o mașină de la punctul temporar Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*