Ești mulțumit de rețeaua electrică din Zona C? Primăria Valu lui Traian primește observații pentru Extinderea rețelei

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Rețeaua electrică din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Cine locuiește în zona C din Valu lui Traian s-a lovit, cel puțin o dată, de problemele cu energia electrică. Dacă până anul trecut la fiecare furtună mai puternică locatarii rămâneau ore în șir fără curent, în vara lui 2018 problemele au început să apară și pe cer senin.

Primăria Valu lui Traian a decis extinderea rețelei electrice din zona C, iar zilele acestea oricine poate să vină cu observații și comentarii asupra proiectului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Medilui din Constanța, zilnic între orele 9 – 13, sau pe http://apmct.anpm.ro/

Publicul interesat poate înainta observațiile în termen de 5 zile de la data publicării, adică 28 noiembrie 2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*