Primăria Valu lui Traian a obținut finanțare pentru o nouă creșă

Cum va arăta noua creșă din Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian a anunțat că a obținut finanțare pentru o creșă nouă, care va fi realizată în zona C.

Aceasta va avea o capacitate de 4 grupe a câte 10 copii, cu vârste de până la 3 ani.

Noua creșă va fi amplasată la intersecția strada Socului cu strada Zambaccian, lângă grădinița cu program preungit, și va avea toate specificațiile unei unități de învățământ prietenoasă cu mediul.

Viceprimarul Iulia Iurea a explicat pentru Vălureni, importanța acestui proiect.

„Prin implementarea acestui proiect se asigura 100 % necesarul de locuri în instituțiile preșcolare pentru copiii din comună. Vom avea 2 creșe, cea din zona F, deja în construcție) și cea din Zona C, finanțată acum, la care se adaugă cele 6 grădinițe. Nevoia populației este satisfacută, pentru moment”, a declarat Iulia Iurea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*