FOTO VIDEO Incendiu pe strada Soarelui din Valu lui Traian. Un camion a fost complet distrus de flăcări

Camion în flăcări la Valu lui Traian. FOTO Captură video
Camion în flăcări la Valu lui Traian. FOTO Captură video

Un incendiu de proporții a izbucnit la puțin timp după ora 00.30 a zilei de 14 octombrie în Valu lui Traian. Un camion, parcat pe strada Soarelui, a fost cuprins de flăcări, iar incendiul s-a extins la o casă învecinată.

O autospecială de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea din Constanța, cu 6 pompieri, s-a deplasat la locul incendiului după ce o persoană a sunat la numărul de urgență 112. Echipa de intervenție a reușit să stingă incendiul după aproximativ 30 minute. Intervenția a fost una dificilă pentru că mașina de pompieri nu a putut să intre pe aleea pe care se afla camionul.

Potrivit martorilor, flăcările au izbcnit pe partea dreaptă – fața a camionului parcat pe strada Soarelui, la numărul 45. Incendiul a cuprins motorul și apoi s-a extins la cauciucuri. În scurt timp, mașina ardea ca o torță.

Un bărbat care avea casa în imediata apropiere a văzut că focul ajunge la streașina sa, așa că a început să ude camionul cu un furtun de grădină. Chiar și așa, vâlvătaia a distrus streașina pe o bucată de aproape 3 metri.

Camionul înmatriculat cu numărul IF 28 PSY a fost distrus complet.

Pompierii urmează să stabilească și care este cauza care a determinat incendiul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*