FOTO VIDEO Incendiu pe strada Soarelui din Valu lui Traian. Un camion a fost complet distrus de flăcări

Camion în flăcări la Valu lui Traian. FOTO Captură video
Camion în flăcări la Valu lui Traian. FOTO Captură video

Un incendiu de proporții a izbucnit la puțin timp după ora 00.30 a zilei de 14 octombrie în Valu lui Traian. Un camion, parcat pe strada Soarelui, a fost cuprins de flăcări, iar incendiul s-a extins la o casă învecinată.

O autospecială de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea din Constanța, cu 6 pompieri, s-a deplasat la locul incendiului după ce o persoană a sunat la numărul de urgență 112. Echipa de intervenție a reușit să stingă incendiul după aproximativ 30 minute. Intervenția a fost una dificilă pentru că mașina de pompieri nu a putut să intre pe aleea pe care se afla camionul.

Potrivit martorilor, flăcările au izbcnit pe partea dreaptă – fața a camionului parcat pe strada Soarelui, la numărul 45. Incendiul a cuprins motorul și apoi s-a extins la cauciucuri. În scurt timp, mașina ardea ca o torță.

Un bărbat care avea casa în imediata apropiere a văzut că focul ajunge la streașina sa, așa că a început să ude camionul cu un furtun de grădină. Chiar și așa, vâlvătaia a distrus streașina pe o bucată de aproape 3 metri.

Camionul înmatriculat cu numărul IF 28 PSY a fost distrus complet.

Pompierii urmează să stabilească și care este cauza care a determinat incendiul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*