Locuitorii din Valu lui Traian rămân fără apă din cauza unei avarii RAJA. Excepția fac consumatorii din zonele C și F

Apa este oprită. FOTO Arhivă
Apa este oprită. FOTO Arhivă

Echipele RAJA intervin în data de 7 septembrie 2023, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe Drumul Naţional, la ieşire din localitatea Valu lui Traian, în zona sensului giratoriu spre localitatea Murfatlar.

Astfel, în intervalul orar 10.00 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Valu lui Traian, cu excepţia celor din zonele C şi F (Cartierul Tineretului).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale societății vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii din zonă să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă” – a informat RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*