VIDEO Primarul Florin Mitroi, invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la emisiunea de la valureni.ro

Florin Mitroi. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu în emisiunea de la Vălureni.

Mitroi a răspuns întrebărilor legate de situația canalului din comună în urma inundațiilor, dar a vorbit și despre stadiul lucrărilor din cartierul Crețoiu, precum și despre sensul giratoriu care urmează să fie realizat la intrare în comună.

Primarul a mărturisit că nu a luat încă o decizie în legătură cu o eventuală nouă candidatură, dar că actualele proiecte merg mai departe. Primăria Valu lui Traian a câștigat recent noi finanțări pentru proiecte. Unul dintre acestea este un centru sportiv multifuncțional, cu piscină și terenuri moderne, care va fi construit în zona ANL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*