O clasă de la Școala Gimnazială numărul 1 Valu lui Traian trece la cursuri online după ce un elev a fost confirmat cu COVID-19

Școala numărul 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O clasă de la Școala Gimnazială numărul 1 din Valu lui Traian trece la scenariul 3 de funcționare, adică la cursuri numai online, după ce un elev a fost confirmat cu COVID-19.

Prefectura Constanța a anunțat că în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din data de 29 septembrie a fost luată decizia trecerii de la scenariul 2 la scenariul 3 pentru o clasă a VI-a de la Școala Gimnazială numărul 1 Valu lui Traian. Astfel, elevii acestei clase vor face cursuri exclusiv online. Decizia a fost luată după confirmarea unui caz de COVID-19 în rândul elevilor. Măsura este valabilă până pe data de 9 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*