Primăria Valu lui Traian va distribui tichetele sociale pentru persoanele vârstnice

FOTO Primăria Valu lui Traian

Începând cu săptămâna viitoare, Primăria Valu lui Traian va distribui tichetele sociale pentru persoanele vârstnice sau cu dizabilități.

“Din respect pentru vălureni, primarul localității, Florin Mitroi, a dispus trimiterea bonurilor către destinatari prin intermediul serviciului poștal”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*