Primăria Valu lui Traian se alimentează de la Rompetrol. Achiziție directă de 135.000 lei pentru bonuri valorice de combustibil

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Gospodăria Comunală Valu lui Traian – societatea care aparține de Primăria Valu lui Traian – se pregătește de drum în 2021.

Firma a achiziționat, prin cumpărare directă, bonuri valorice în valoare de 135.000 lei, adică mai bine de 11.200 lei pe lună. Bonurile valorice vor fi folosite pentru achiziția de combustibil de la Rompetrol Downstream SRL.

Compania de furnizare de combustibil are acționar principal Rompetrol Rafinare SA, iar în anul 2019 a avut o cifră de afaceri de 11,8 miliarde lei.

Societatea Gospodărie Comunală Valu lui Traian SRL are acționat unic Primăria Valu lui Traian. În anul 2019, firma a avut o cifră de afaceri de 3,08 milioane lei și 40 angajați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*