Tâlharul de la Valu lui Traian a fost arestat pentru 30 zile. Polițiștii au aflat că avea un bogat palmares infracțional

Suspectul a fost arestat. FOTO diegoattorney
Suspectul a fost retinut. FOTO diegoattorney

Bărbatul care a comis tâlhăria calificată în localitatea Valu lui Traian a fost prezentat instanței de judecată pe 16 februarie 2019.


Vă mai recomandăm: Primarul Florin Mitroi, după tâlhăria petrecută pe strada Soarelui din Valu lui Traian: “am dublat efectivele de Poliție Locală pe turele de noapte”


Magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile.

Nicolae Neagu va fi readus și încarcerat în Arestul IPJ Constanța.

“Facem precizarea că respectivul bărbat locuiește fara forme legale în localitatea Valu lui Traian, având domiciliul în orașul Fetești, județul Ialomița. Este cunoscut cu antecedente penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt, tâlhărie ( și în formă calificată) și conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Pentru fapta sa, bărbatul riscă între 5 și 12 ani de pușcărie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*