Accesul în sediul Primăriei Valu lui Traian, restricționat pentru o perioadă nedeterminată

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Accesul în sediul Primăriei Valu lui Traian a fost restricționat pentru o perioadă nederminată din cauza creșterii cazurilor de Covid-19.

Primăria Valu lui Traian a transmis că nu se mai țin audiențe la primar și vicepriar, iar birourile de la parter vor funcționa cu ghișee exterioare.

“Începand de astazi, 09.11.2020, se restricționează accesul în sediul primăriei pe o perioadă nedeterminată. Nu se țin audiențe (primar și viceprimar), iar birourile de la parter vor funcționa cu ghișee exterioare. Vă stăm în continuare la dispoziție prin email: primar@valu-lui-traian.ro și la telefon 0241/232006.  De asemenea vă rugăm sa conștientizați gravitatea situației și să vă protejați atât pe dumneavoastră cât și întreaga comunitate”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

În comuna Valu lui Traian rata incidenței cazurilor de Covid-19 pe ultimele 14 zile este de 4,43 la mia de locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*