Un băiat de 13 ani a fost lovit de mașină în Valu lui Traian, dar a scăpat cu viață

Mașină de Poliție

O traversare prin loc nepermis ar fi putut să-l coste viața pe un adolescent din Valu lui Traian. Minorul a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar pe Șoseaua Constanței.

Polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța spun că accidentul a avut loc la ora 19.20. Mașina era condusă de un bărbat de 56 ani. Când a ajuns în fața imobilului cu numărul 20C, șoferul a văzut în ultima clipă un băiat de 13 ani care i-a tăiat calea după ce a traversat sensul opus. Conducătorul auto nu a mai apucat să frâneze, așa că l-a lovit pe adolescent.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au intervenit în cel mai scurt timp. Din fericire, acesta a suferit doar un traumatism la picior, care nu îi va pune în pericol viața.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*