Un vălurean a fost prins băut la volan în Agigea

Mașină de Poliție

Seara de 10 octombrie nu a fost bună pentru un bărbat de 51 ani din Valu lui Traian.

Conform celor relatate de reprezentanții IPJ Constanța, individul a fost prins atunci când conducea o mașină în localitatea Agigea și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii l-au tras pe dreapta la ora 20.45.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*