FOTO Un copac a căzut pe o mașină în mers între Valu lui Traian și Constanța  

Copac căzut pe o mașină în mers. FOTO Mihai Călin Facebook

Un bărbat a anunțat pe pagina sa de Facebook că în timpul furtunii de luni, un copac i-a căzut pe mașina aflată în mers, incidentul având loc între Valu lui Traian și Constanța. Bărbatul a avut noroc și nu a fost rănit.

Mihai Călin a povestit cum s-a întâmplat evenimentul.

“Între Valu și Constanța la kilometru 12 mi-a căzut un copac pe mașina în mers, iar Poliția Locală mă trimite de la instituție la alta …doar de dat amenzi sunt buni…”, a afirmat bărbatul.

Comuna Valu lui Traian a fost afectată în urma furtunii de luni dimineață, mai multe străzi și gospodării fiind inundate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*