O fetiță de 5 ani a fost rănită pe strada Haltei din Valu lui Traian după ce a traversat neregulamentar

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O fetiță în vârstă de 5 ani a fost rănită pe strada Haltei din Valu lui Traian după ce a rămas nesupravegheată și a traversat strada neregulamentar.

Polițiștii spun că pe data de 30 septembrie, o femeie de 57 de ani a condus un autoturism pe strada Haltei din localitatea Valu lui Traian,  dinspre DN3 către C.F.R.. În dreptul unui imobil a surprins și accidentat ușor o fată de 5 ani, care, fiind nesupravegheată, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*