Câinii de pe strada Aleea Eliberării din Valu lui Traian vor fi microcipați pe data de 14 octombrie

Câinii din Valu lui Traian vor fi microcipati
Câinii din Valu lui Traian vor fi microcipați

Câinii de pe strada Aleea Eliberării din comuna Valu lui Traian vor fi microcipați pe data de 14 octombrie, iar proprietarii acestora trebuie să fie acasă pentru a putea permite efectuarea acestei operațiuni.

Primăria Valu lui Traian a reamintit că proprietarii sau deținătorii de câini, persoane fizice sau persoane juridice, au obligația identificării acestora prin microcipare sau prin alt mijloc de identificare stabilit de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

“Vă rugăm în data de 14.10.2020, să fie un membru al familiei acasă, pentru a permite echipei „Aspa Ivets” accesul în curte, pentru a microcipa câinii gratuit”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Încălcarea acestei prevederi este contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 5.000 lei si 10.000 lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*