Ședință de Consiliu Local la Valu lui Traian. Aleșii au fost convocați pentru 21 noiembrie la ședința acestei luni

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Nu mai puțin de 17 proiecte au fost propuse de primarul Florin Mitroi pentru ședința ordinară a lunii noiembrie 2019. Consilierii locali au fost convocați începând cu ora 12.00, pe 21 noiembrie.

Iată cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Nomenclaturii stradale la nivelul comunei Valu lui Traian, aprobată prin H.C.L. nr.6/23.01.2019, cu modificările şi completările ulterioare.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor ajutoare de urgenţă constând în lemne de
foc unor persoane defavorizate.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării din bugetul local pe anul 2019, a cheltuielilor ce se vor efectua cu racordarea la gaze a imobilului situat în comuna Valu lui Traian, str.Memet Niazi nr.17 A, deţinut de Biserica Adventistă de ziua a şaptea-„Conferinţa Muntenia”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului bursei de performanta ce se va acorda în cursul anului şcolar 2019-2020, elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza comunei Valu lui Traian

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitatie, a unui spaţiu cu destinaţia de farmacie, ce face parte din domeniul public al comunei Valu lui Traian.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării din bugetul local pe anul 2019 a unor activităţi specifice sărbătorilor de iarnă ce se vor organiza în luna decembrie 2019.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea efectuării investiţiilor privind extinderea conductei de distribuţie gaze naturale, pe străzile: str.Negip Fazal nr.24 A-24 I şi nr.8-14 B, str. Nicolae Bălcescu nr.6 B- 6 F şi str. Calea Dobrogei nr.432-438 şi aprobarea cofinanţării din bugetul local şi aprobarea cofinanţării din bugetul local.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui sprijin financiar în vederea achiziţionării unei biciclete domnului Harasim Mihnea- olimpic în ciclism.

13. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor loturi de teren în folosinţă gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuinţă proprietate personală, în condiţiile Legii nr.15/2003.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2019, aprobat prin H.C.L. nr.121/15.04.2019, cu modificările ulterioare.

17. Proiect de hotărâre privind stabilirea tarifelor pentru activităţile prestate de S ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN” SRL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*