Consiliul Local Valu lui Traian, convocat în ședință extraordinară, în data de 20 martie

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Consiliul Local Valu lui Traian a fost convocat în ședință extraordinară, în data de 20 martie, pe ordinea de zi aflându-se 6  proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, jud.Constanţa, în conformitate cu prevederile  art.133 alin.(2) lit.”a” din  O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, în data de 20.03.2023, ora 12.00. Evenimentul va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea  finanţării  din  bugetul  local  pe  anul 2023,  a  unei părți din  cheltuielile  necesare  pentru  construirea unei Case Mortuare  la unitatea de cult  situată  în comuna Valu lui Traian, str. Luncii nr.2,  Comunitatea Musulmană Valu lui Traian.
  2. Proiect de hotărâre privind  actualizarea indicatorilor  tehnico-economici  pentru  obiectivul de investiții: ”Modernizare infrastructură rutieră locală,  în comuna Valu lui Traian, jud. Constanța”.
  3. Proiect de hotărâre privind  actualizarea indicatorilor  tehnico-economici  pentru  obiectivul de investiții:  “Asfaltare străzi  și trotuare în comuna Valu lui Traian, jud. Constanța”
  4. Proiect de hotărâre privind  aprobarea  încheierii  unui  acord   de colaborare  cu  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța , în  vederea  implementării la nivelul județului Constanța  a  proiectului ”MAI IMPLICAT!  MAI INTEGRAT”
  5. Proiect de hotărâre pentru completarea  inventarului  bunurilor care alcătuiesc domeniului privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2023, aprobat prin H.C.L. nr. 17/20.01.2023, cu modificările și completările ulterioare.
  6. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea art.1 din H.C.L . nr.259/04.11.2022 privind aprobarea  vânzării, prin licitatie, a  unor  suprafeţe de teren intravilan ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian, cu modificările și completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*