Un autoturism de lux căutat de autorităţile din Germania a fost descoperit în Valu lui Traian

Autoturism de lux căutat de autorităţile din Germania, descoperit în Valu lui Traian. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism de lux, marca Audi A8, an de fabricație 2013, căutat de autoritățile din Germania, aflat în posesia unui tânăr din Valu lui Traian.

Potrivit Gărzii de Coastă, sâmbătă, 11 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca Audi A8, în posesia unui tânăr de 21 de ani, identificat pe raza localității Valu lui Traian.

În urma verificărilor specifice și a cooperării operative cu autoritățile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania. Autoturismul, evaluat la aproximativ 125.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*