Micii artiști ai județului Constanța au concurat la festivalul “Copilăria pe Portativ” de la Valu lui Traian

Concurentă la festivalul - concurs "Copilăria pe portativ". FOTO Lavinia Robe
Concurentă la festivalul - concurs "Copilăria pe portativ". FOTO Lavinia Robe

Week-end-ul care tocmai s-a încheiat a adus o nouă ediție a festivalului – concurs de muzică “Copilăria pe Portativ”. Elevi de toate vârstele din Valu lui Traian și nu numai au venit sâmbătă, 2 martie, la Căminul Cultural din localitate pentru a lua parte la acest eveniment.

“Născut din dorința de a oferi numeroșilor noștri elevi talentați o scenă și un prilej de a se exprima artistic în domeniul în care au o reală chemare, dar și pentru a cunoaște alți copii și tineri talentați, care studiază în mod profesionist arta cântecului, viitoare staruri ale României, festivalul nostru se vrea un elogiu vârstei de aur a omenirii – Copilăria. Închinăm emoția acestei zile celor care ne-au dat viață, mamelor, dar și celor care ne fac zilele mai frumoase: bunicile, surorile, dar și fiicele noastre” a precizat profesor Lavinia Robe, directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 din Valu lui Traian.

Ediția din martie 2019 – a treia, la număr – a adus pe scenă peste 20 de interpreți experimentați, dar și copii aflați la prima lor apariție într-un festival. Ei au avut de interpretat câte o melodie lentă și una ritmată.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*