Micii artiști ai județului Constanța au concurat la festivalul “Copilăria pe Portativ” de la Valu lui Traian

Concurentă la festivalul - concurs "Copilăria pe portativ". FOTO Lavinia Robe
Concurentă la festivalul - concurs "Copilăria pe portativ". FOTO Lavinia Robe

Week-end-ul care tocmai s-a încheiat a adus o nouă ediție a festivalului – concurs de muzică “Copilăria pe Portativ”. Elevi de toate vârstele din Valu lui Traian și nu numai au venit sâmbătă, 2 martie, la Căminul Cultural din localitate pentru a lua parte la acest eveniment.

“Născut din dorința de a oferi numeroșilor noștri elevi talentați o scenă și un prilej de a se exprima artistic în domeniul în care au o reală chemare, dar și pentru a cunoaște alți copii și tineri talentați, care studiază în mod profesionist arta cântecului, viitoare staruri ale României, festivalul nostru se vrea un elogiu vârstei de aur a omenirii – Copilăria. Închinăm emoția acestei zile celor care ne-au dat viață, mamelor, dar și celor care ne fac zilele mai frumoase: bunicile, surorile, dar și fiicele noastre” a precizat profesor Lavinia Robe, directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 din Valu lui Traian.

Ediția din martie 2019 – a treia, la număr – a adus pe scenă peste 20 de interpreți experimentați, dar și copii aflați la prima lor apariție într-un festival. Ei au avut de interpretat câte o melodie lentă și una ritmată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*