Locuitorii din Valu lui Traian, invitați să participe la o activitate națională de colectare deșeuri, în data de 18 septembrie

Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Locuitorii din Valu lui Traian sunt invitați să participe, în data de 18 septembrie, la o activitate națională de colectare deșeuri.

Primăria Valu lui Traian a anunțat că cei interesați sunt așteptați sâmbătă, de la ora 8.00, la parcarea de pe drumul național, la ieșirea spre Constanța.

“Pe 18 septembrie 2021, Comuna Valu lui Traian participă la activitatea națională de colectare deșeuri cu voluntari, organizată de Let’s Do It, Romania! Cei interesați de participare sunt așteptați sâmbătă ora 08:00 la parcarea de pe drumul național – la ieșirea din localitate spre Constanța, pe partea dreaptă”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*