Magazinele din Valu lui Traian vor fi închise în weekend de la ora 18, începând din 28 martie. Rata incidenței în comună este de 5,25 la 1.000 de locuitori

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Magazinele din Valu lui Traian vor fi închise în weekend de la ora 18, începând din 28 martie, rata incidenței în comună fiind de 5,25 la 1.000 de locuitori.

Primăria Valu lui Traian a transmis o informare către operatorii economici care desfășoară activități în comună.

Ca urmare a hotărârii numărul 20 din 25.03.2021 a CNSU privind stabilirea unor măsuri necesare aplicate în contextul pandemiei de COVID-19 vă aducem la cunoștință că aveți obligativitatea:

Limitării intervalului de timp în care vă este permisă desfășurarea activității, respectiv operatorii economici care desfășoară activități de comerț /prestări de servicii în spații închise și/sau deschise,  publice și/sau private, în localitățile în care incidența cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori până la ora 18 pentru zilele de vineri, sâmbătă, duminică. Pentru zilele de luni, marți, miercuri și joi activitatea se va desfășura ca și până acum până la ora 21.

Activității pentru operatorii economici care desfășoară activități în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness, în localitățile în care incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 4 la 1.000 de locuitori”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Aplicabilitatea măsurilor încetează când rata de incidență scade sub 3.5 la 1.000 de locuitori.

Măsura intră în vigoare din data de 28 martie.

Rata incidenței în Valu lui Traian este de 5,25 la 1.000 de locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*