Serviciul de Taxe și Impozite din Valu lui Traian va avea un ghișeu deschis în afara Primăriei

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Impozitele din Valu lui Traian pot fi plătite, după Paște, și la un ghișeu fizic, nu doar online. Decizia a fost luată de Primăria din localitate după ce mai multe persoane au depus solicitări în acest sens.

Astfel, începând cu 21 aprilie 2020, Serviciul de Taxe și Impozite va fi deschis publicului în intervalul 8 – 14.00. Ghișeul va fi disponibil în exteriorul clădirii.

Această modificare activității Primăriei Valu lui Traian se aplică strict pentru serviciul menționat. Restul serviciilor Primăriei își desfășoară activitatea fără accesul publicului. Cetățenii pot contacta Primăria prin telefon sau email și pot cere ca anumite documente să le fie eliberate electronic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*