Consultații oftalmologice gratuite pentru localnicii din Valu lui Traian

Consultații oftalmologice. FOTO Pixabay.com

Primăria Valu lui Traian a anunțat că localnicii din comună vor beneficia în data de 16 octombrie, de consultații oftalmologice gratuite.

“Luni, 16.10.2023, pe raza localității noastre se va afla o echipă de ingineri optometriști care va oferi consultații oftalmologice gratuite vălurenilor. Așadar, în intervalul orar 09:30 – 11:30, echipa va fi în parcarea Pieței Agroalimentare, iar începând cu ora 11:30 până la ora 17:00, optometriștii se vor deplasa cu laboratorul mobil pe străzile din localitate.

Persoanele interesate de programări la domiciliu pot suna la numărul de telefon 0721.721.248” – Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*